> > A store sells T-shirts for $10 each and jeans for $20 a pair.

A store sells T-shirts for $10 each and jeans for $20 a pair.

Anna spends $150 on T-shirts and jeans. She buys x T-shirts and y ...

700 Views

A store sells T-shirts for $10 each and jeans for $20 a pair.

Anna spends $150 on T-shirts and jeans.
She buys x T-shirts and y pairs of jeans.

Answer

$20*5=$100 (for the jeans) $10*5=$50 (for the t-shirts) $100+50=$150 Anna was able to buy 5 pairs of jeans and 5 T-shirts, for $150.

To see more answers head over to College Study Guides
Virtual Teaching Assistant: John B.
Question Level: Basic
Karma: Free
Upload Date: 5/31/2017

This 29 words question was answered by John B. on StudySoup on 5/31/2017. The question contains content related to Math Since its upload, it has received 700 views.

Recommended Questions