> > On Saturday, Mrs. Armour bought 7 pairs of socks for $3 each, and a sweater for her dog for $12.

On Saturday, Mrs. Armour bought 7 pairs of socks for $3 each, and a sweater for her dog for $12.

Then she found a $5 bill on the sidewalk. Over the course of Satur...

233 Views

On Saturday, Mrs. Armour bought 7 pairs of socks for $3 each, and a sweater for her dog for $12.

Then she found a $5 bill on the sidewalk.
Over the course of Saturday, what was the change in the amount of money Mrs. Armour had?

Answer

Think about it, she had bought 7 pairs of socks for $3 each.
7x3= 21.
That's $21.
Then she bought a sweater for $12.
21+12=33.
Then she found $5 which means 33-5=28.
So she basically spent $28.

To see more answers head over to College Study Guides
Virtual Teaching Assistant: John B.
Question Level: Basic
Karma: Free
Upload Date: 5/31/2017

This 46 words question was answered by John B. on StudySoup on 5/31/2017. The question contains content related to Math Since its upload, it has received 233 views.

Recommended Questions