> > What type of interest will earn you the most amount on your money?

What type of interest will earn you the most amount on your money?

a. feeding b. compound c. ample d.simple What is the amount by w...

257 Views

What type of interest will earn you the most amount on your money?

a. feeding
b. compound
c. ample
d.simple What is the amount by which a company or individual s assets exceed their liabilities?
a. net worth
b. IOU
c. debt
d. income To invest is to place funds into some type of account in hopes that the funds will do what?
a. diminish
b. decrease
c. recrease
d. increase What is a type of trading in which goods or services are exchanged between two or more people for other goods and/or services without using money?
a. money
b. farming
c. barter
d. purchasing What type of system is one that you exchange money for a service or for merchandise?
a. free system
b. currency-based system
c. trading system
d. bartering system What type of system is one that you exchange money for a service or for merchandise?
a. free system
b. currency-based system
c. trading system
d. bartering system What type of interest is interest paid on the amount of your original deposit plus on any interest that you have earned previously on the money in an account?
a. simple
b. compound
c.ample
d.rebound What type of investing is holding an asset for an extended period of time of one to thirty years or longer?
a. permanent
b. long term
c. middle term
d. short term If you deposit $100 in a savings account, and earn 4% interest this year, how much money will you have at the end of the year?
a. $114
b. $140
c. $400
d. $104.00 What is the total monetary value of all goods and services produced within a country in a year?
a. SUP
b. GDP
c. RLA
d. PDA A typical family pays how much a year in banking fees?
a. $0
b. $600-$1000
c. $1500-$5000
d. $100-$500 What type of establishments are member-owned financial establishments?
a. banks
b. credit unions
c. stores
d. savings and loans To invest is to place funds into some type of an account in hopes that your funds will do what?
a. diminish
b. recrease
c. increase
d. decrease Banks are required to do what with their money into the community or provide services to people in low income areas.
a. reinvest
b. sell
c. keep
d. throw away

Answer

1=A 2=D 3=C 4=A 5=C 6=C 7=D 8=A 9=C 10=D 11=C 12=A 13=C 14=B

To see more answers head over to College Study Guides
Virtual Teaching Assistant: Colleen R.
Question Level: Basic
Karma: Free
Upload Date: 5/31/2017

This 384 words question was answered by Colleen R. on StudySoup on 5/31/2017. The question contains content related to Business Since its upload, it has received 257 views.

Recommended Questions